City break Barcelona, 175 euro / pers.(zbor + cazare 4 nopți + transfer aeroport)

Dragi clandestini,

Încă suntem cu gândul la vacanța din Barcelona, chiar dacă a trecut mai bine de o lună și jumătate de când am fost acolo pentru concertul Coldplay, și ne tot gândim cum să facem să ajungem iar acolo:).

Mâncarea, faleza, agitația, mâncarea din nou….dar și atmosfera relaxată de acolo, ne atrag precum un magnet.

Iată așadar o ofertă de city break la Barcelona pe care o împărtășim cu voi, pentru luna Decembrie. Dacă nu ați bookuit o vacanță exotică, Barcelona este o opțiune bună pentru a scăpa temporar de temperaturile cu minus din România, din luna Decembrie.

La întoarcere aveți o escală în Milano și vă rămâne suficient timp de shopping , sau chiar de vizitat câte ceva. Vedeți aici top 10 lucruri pe care să le faci dacă pleci într-un city break la Milano.

Perioada: 7-11 Decembrie 2016

Zboruri: ~73 euro/persoană (dus – întors)

  • București – Barcelona, ~29 euro (operat de Wizz Air, fără bagaj de cală sau 19 euro cu Wizz Discount, +26 euro dacă vreți și bagaj de cală de 23 kg.), 7 Decembrie
  • Barcelona – Milano, 22 euro (operat de Ryanair, fără bagaj de cală), 11 Decembrie
  • Milano – București, 22 euro (operat de Ryanair, fără bagaj de cală), 11 Decembrie

Transfer aeroport: 18,4 euro/persoană

Puteți să folosiți autobuzul Aerobus pentru transferul de la aeroport în Barcelona, costă 5,9 euro dus, pleacă din 5 în 5 de minute şi vă lasă în pl. Catalunya. Drumul durează aproximativ 35 de minute. Pentru întoarcere va trebui să folosiți autobuzul de noapte N16, costă 2,5 euro .

În Milano puteți să folosiți pentru transfer autobuzele Terravision, un drum costă 5 euro, deci dus-întors va fi 10 euro.

Cazare: ~84 euro/persoană

Super cazare la  SmartRoom Barcelona Hotel (cotat cu 4.5/5 pe TripAdvisor), foarte aproape de Pl. Espanya şi metrou, de unde puteți ajunge repede la punctele de interes = 168,3 euro / 4 nopți / cameră dublă.

Din Pl. Espanya puteți să  luați autobuzul de noapte N16 la plecare, spre aeroport.

CaptureCapture2

Oferta prezentată este pentru o vacanță DIY (do-it-yourself). Ca să faceți rezervările va trebui să folosiți link-urile din articol, și să verificați dacă prețurile mai sunt de actualitate. Desigur că puteți oricând să vă personalizați vacanța după bunul plac.

De Barcelona știți că am mai vorbit și cu alte ocazii, așa că

Citiți și:

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne cereți detaliile fie pe email la calatorii@calatoriiclandestini.ro, comentariu la articol sau pe Facebook.

Iar dacă v-a plăcut oferta, dar nu puteţi merge, atunci faceţi un bine şi daţi un share:)

Călătorii frumoase să aveți!

Urmărește CălătoriiClandestini.ro și pe FacebookInstagramPinterest sau Youtube.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins