10 Plaje din Tenerife pe care le-am văzut

Tenerife este o insulă foarte ofertantă din punct de vedere plaje. În funcție de ceea ce vă doriți, veți găsi de la plaje mari și amenajate, până la plaje doar pentru voi. Acum depinde și când mergeți.

Despre săptămâna noastră petrecută am povestit aici. Am ales să vedem câteva dintre aceste plaje. Cu siguranță avem o listă și pentru următoarea aventură prin Tenerife. Pentru că vrem să revenim.

10 Plaje din Tenerife pe care le-am văzut:

Los Cristianos

A fost prima plajă la care am ajuns. Lată, nisip fin, amenajată și bună pentru cei cu copii. Pe promenadă veți găsi magazine, terase și loc de joacă.

Playa Del Duque

Citisem că este o plajă faină și așa ni s-a părut și nouă. Este mai mică, iar nisipul nu este așa fin. Însă ne-a plăcut. Promenada este foarte verde, frumos amenajată. Are un vibe fain și este în topul preferințelor noastre.

Las Americas

Am ajuns pe seară, pentru că voiam să admirăm apusul. Am vrut să mai revenim, din păcate nu am mai avut timp. Ne-ar fi plăcut să vedem cum este atmosfera pe timp de zi.

Playa del Castillo

Este o plajă drăguță, care ne-a plăcut. Este un mix de nisip negru cu pietre. Se află în Puerto de la Cruz. Are și o mică promenadă cu verdeață.

Fanabe Beach

Este o plajă mare, lată. Am găsit și porțiuni amenajate, cu muzică destul de tare, dar și porțiuni mai liniștite.

Are, la fel ca celelalte plaje din zonă (Del Duque, Las Americas) o promenadă plină cu magazine și terase.

Plaja de las Teresitas

Este una din preferatele noastre. Este o plajă artificială, creată cu nisip din deșertul Sahara. Are și un dig, care face ca apa să fie mai liniștită. Iar ce ne-a plăcut cel mai mult este priveliștea faină de plajă cu munte.

Puteți admira plaja și de sus. Nu este un mirador clasic, trebuie să opriți pe marginea drumului, așa că mare atenție.

Playa Las Gaviotas

Tot din punctul de unde am admirat plaja Las Teresitas de sus se vedea și această plajă. Din păcate nu am coborât, însă de sus se vedea foarte fain. Poate data viitoare.

Playa Las Vistas

Se află în continuarea de la Los Cristianos și ni s-a părut asemănătoare. Noi am ajuns la apus, pentru că voiam să luăm cina la El Pincho. Barul se află lângă plajă și ne-a plăcut și locația și mâncarea. Au și muzică live, liniștită.

Următoarele 2 plaje nu le-am recomanda neapărat, însă noi am trecut pe lângă și le menționăm.

Las Galletas

Aici am ajuns după vizita la ferma de banane. Eram în zonă și voiam să vedem cum arată. Este o plajă cu pietre, însă erau câțiva oameni care făceau plajă.

Plaja De Los Tarajales

Este plaja la care am ajuns prima dată, fiind în drumul nostru de la cazare spre plaja Los Cristianos. Este cu pietre și nu prea stătea lumea la plajă aici, având alte variante foarte aproape.

Ce alte plaje ne-ar plăcea să vedem data viitoare: Playa de Benijo, Playa de la Arena, Playa de Castro, Abama Beach.

Acestea sunt plajele din Tenerife pe care le-am văzut în aventura noastră de o săptămână. Voi ce alte plaje ați văzut și v-au plăcut?

URMĂREȘTE CALATORIICLANDESTINI.RO ȘI PE FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST SAU YOUTUBE.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins