5 locuri unde se mănâncă bine în Barcelona

Dragi clandestini,

Facem cum facem și tot la mâncare ajungem. Faptul că am mâncat mult și bine în Barcelona nu mai este un secret, după cum ați văzut pe pagina noastră de Instagram. Nu ne-am dat alături de la tapas, pește, fructe de mare, jamon, bocadillos, etc. You name it.

Vă recomandăm acum câteva locuri unde să mâncați în Barcelona, de la locuri mai ieftine sau mai scumpe, de la tapas la meniuri cu felul întâi, doi și desert, astfel încât atunci când ajungeți în Barcelona, să nu vă pierdeți timpul cu căutările.

Să începem:

Taller de Tapas

Ce sa mâncați aici:  au mâncare excepțională și prețuri accesibile. Unele dintre preparatele pe care le-am încercat sunt Galician Octupus și celebrii Patatas Bravas. Vezi meniul aici.

Unde îi găsiți: este un lanț de restaurante, le găsiți în mai multe locuri din Barcelona, însă cel mai vizitat pare cel din Port Vell (lângă stația de metrou Barceloneta)

website: tallerdetapas.com

El Quim de la Bouqueria

Ce să mâncați aici: Superburger-ul Quim cu foie gras, platoul mixt de pește al zilei sau baby octopus.

Unde îi găsiți: după cum îi spune și numele, îl găsiți în piața Bouqueria, pe Ramblas.

website: elquimdelaboqueria.com

IMG_20160524_162211

Enrique Tomas

Ce să mâncați aici: Un loc bun de luat „to-go” bocadillos de foarte bună calitate, prețurile încep de la 2.5 euro și ajung până la la 6 euro. Noi am încercat varianta de 2.5 euro cu jamon, ulei de măsline și roșii care a fost senzațională. Vă spunem, jamonul de la Enrique Tomas este superb.

Unde îi găsiți: Este un lanț de restaurante, i-am vazut în mai multe locuri în Barcelona, dar noi am cumpărat de la cel de la stația de metrou Fabra i Puig.

website: enriquetomas.com

Restaurant Siempreviva

Ce să mâncați aici: Aici sunt disponibile meniuri de prânz de 12 euro, ce conțin felul întâi, felul doi, desert și băutură ce pot fi foarte convenabile. Noi recomandăm Paella marisca, creveți la grătar, sardine la grătar și păstrav proaspăt la grătar.Totul este proaspăt aici, iar peștele este un deliciu.

Unde îi găsiți: pe bulevardul ce duce spre Barcelonata, Passeig de Joan de Borbó

Bar L’Univers

Ce să mâncați aici: Tapas în principiu, patatas bravas și inele de calamar pane. Sunt preparate fresh în fața ta, iar o porție din cele două vă ajung pentru două persoane.

Unde îi găsiți: în Mercat de Santa Caterina

Călătorii frumoase să aveți!

Urmărește CălătoriiClandestini.ro și pe FacebookInstagramPinterest sau Youtube.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins