Cum sa gasesti bilete de avion ieftine

Pentru un calator clandestin decizia de a pleca intr-o calatorie este de cele mai multe ori influentata de pretul biletului de avion. Si in acest sens am luat intodeauna in calcul cel mai mic pret posibil apeland la discount-urile oferite de companiile aeriene, promotii, lansarea de destinatii noi sau chiar ziua in care vrei sa iti rezervi biletele.

Mai jos veti gasi cateva sfaturi despre cum puteti gasi bilete de avion la un pret clandestin:

  1. Fiti cat de cat flexibili cu datele de plecare – veti observa atunci cand vreti sa faceti o rezervare, ca va sunt recomandate si alte date +/- 3 zile fata de perioada dorita. Uneori pretul poate depinde si in functie de acest aspect.
  2. Daca nu aveti deja o destinatie in gand, puteti cauta locatia pentru urmatoarea vacanta in functie de ofertele disponibile in acel moment.
  3. Cand descoperiti un pret care vi se pare bun pentru destinatia dorita, achizitionati biletele imediat. Este posibil ca in cateva ore sa creasca pretul, crescand cererea pentru zborul respectiv.
  4. Planuiti vacantele din timp. Atunci cand se lanseaza programul pentru zborurile din vara/toamna, liniile aeriene au preturi mai mici, care cresc, la fel, in functie de cerere.
  5. O alta varianta de a gasi bilete ieftine de avion sunt motoarele de cautare. De exemplu Skyscanner sau Momondo.
  6. Este cunoscut faptul ca, daca perioada de calatorie este in timpul saptamanii, pretul va fi mai scazut. Week-end-ul este vanat de toata lumea. Insa, prin intermediul blogului nostru, veti descoperi cum sa gasiti variante ieftine si pentru week-end :).
  7. Dupa cum v-am recomandat si pana acum, majoritatea zborurilor ieftine le veti gasi cu liniile aeriene low-cost, insa folosind bagheta noastra magica, va vom tine la curent si cu oferte de la cursele de linie.
  8. Fiti flexibili si in ceea ce inseamna transport alternativ, puteti schimba liniile aeriene sau chiar mijloacele de transport (avion-tren). Este o varianta pe care o folosim chiar si pentru city-break-uri, nu doar pentru calatoriile cu mai mult de 5 zile. Un avantaj pe care il aveti daca alegeti aceasta varianta este faptul ca puteti vedea mai multe orase/zone si va puteti bucurati de peisaje care nu se vad din avion.
  9. Foloseste cardurile de discount puse la dispozitie de catre companii. Dintre acestea enumeram Wizz Discount Club si BT Flying Blue. Mai jos veti regasi detalii despre acestea. Poate ati mai observat si in articolele precedente mentiunile noastre referitoare la preturile cu Wizz Discount Club care erau aproape la jumatate fata de preturile normale.
  10. La mai multe bilete cumparate cu cardurile de reduceri veti obtine diferite beneficii, chiar si zboruri gratuite. Pentru mai multe detalii puteti verifica care sunt ofertele liniilor aeriene si cum se aplica regulamentul pentru fiecare in parte.
  • Wizz Discount Club este un astfel de beneficiu care la achitizitionarea a cel putin doua bilete dus-intors iti asigura amortizarea investiei. Costul anual pe care trebuie sa il achiti pentru a deveni membru Wizz Discount Club este 149 ron. Avantajul major pe care ti-l ofera este reducerea de 45 ron a biletelor fata de pretul pe care ti-l afiseaza in mod normal. Un alt beneficiu al membrilor este faptul ca ei au zile dedicate de reduceri inaintea celorlalti utilizatori, deci esti primul care afla de ofertele puse la dispozitie de compania aeriana. In plus de asta, atunci cand achizitionezi 2 bilete sa pleci impreuna cu prietenii reducerea se aplica si la biletele lor.
  • BT Flying Blue este un alt tip de promotie pe care o ofera cei de la Banca Transilvania in pateneriat cu companiile aeriene Air France, KLM și TAROM. Este un produs care iti ofera foarte multe avantaje pentru zborurile lungi, de peste ocean pentru ca banii cheltuiti pe biletele de avion se transforma in mile. Deci atunci cand planifici o vacanta intr-o destinatie exotica precum Caraibe sau in America este bine venit. Principiul este simplu, primesti mile la orice achitizie cu cardul BT: tranzactii online la achizitionarea biletelor de avion, tranzactii pentru orice cumparaturi facute cu cardul si evident tranzactii in strainatate in calatorii. Alte beneficii care vin la pachet sunt: acces-ul in lounge-ul business din aeroportul Otopeni, asigurare de calatorie si un bonus de bun venit de 1000 mile premiu la prima tranzactie.

Citeste si10 Lucruri esentiale despre bagajul unui calator clandestin!

Nu pretindem ca avem reteta perfecta, insa, pana acum, ghidandu-ne dupa aceste sfaturi, am gasit variantele perfecte de calatorit pentru noi. Pentru fiecare dintre noi exista acea varianta perfecta, asa ca va lasam sa o descoperiti. Noi promitem sa revenim cu oferte si alte tips-uri, asa ca sfatul nostru este sa ne tineti aproape. Si nu ezitati sa ne scrieti daca va putem ajuta in gasirea ofertei perfecte pentru voi!

Calatorii frumoase sa aveti!

Urmareste CalatoriiClandestini.ro si peFacebook,Instagram,Pinterest sau Youtube.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins