Cum sa ajungi in cel mai mare oras al Elvetiei cu mai putin de 100 euro?

Foarte usor, cu zbor prin Roma. Stiti expresia celebra “Toare drumurile duc la Roma”, ei bine de aceasta data toate drumurile trec pe la Roma si se opresc in Zurich.

Zurich este cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei, ce ne intampina cu un slogan indraznet: “Visit Zurich. Discover a Singular Mix”. Destinatia este una potrivita atat pentru arta, cat si pentru shopping. Alte elemente pe care le putem intalni aici sunt povestile si iesirile in partea de oras vechi (se zvoneste ca au peste 500 de cluburi si baruri, dar si wellness&spa-uri), serile de gambling, muzeul FIFA , precum si nenumarate locuri cu mancare buna sau piste de biciclete, care descriu perfect aceasta metropola a experientelor.

Compania spaniola Vueling a lansat o promotie de 9 euro per segment pentru zborurile din Roma catre mai multe destinatii printre care si Zurich pentru biletele rezervate pana pe 11 Martie.

Iata mai jos cateva variante de zbor:

zurich

Pentru a ajunge la Roma iti recomandam zborul dus–intors cu Wizz Air, perioada 17-23 Iunie, pret bilet 358 ron, respectiv 268 ron pentru membrii Wizz discount.

roma

Calatorii frumoase sa aveti!

Daca ti-a placut oferta dar nu poti merge, atunci fa un bine si da un share 🙂

Urmareste CalatoriiClandestini.ro si peFacebook,Instagram,Pinterest sau Youtube.

Citeste siInceput de aprilie, la Milano si Paris!

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins