O destinatie la un pas distanta pentru un city break la inceput de saptamana!

Italia este una dintre destinatiile noastre favorite pentru ca intodeauna ne-a oferit ocazia sa descoperim un loc nou, incarcat de istorie, cu privelisti de vis si mancare exceptionala. Deopotriva este o destinatie foarte accesibila datorita celor 3 companii aeriene low cost care zboara intr-acolo Wizz Air, Ryanair si Blue Air, care tot timpul anului au oferte la biletele de avion.

bilet

O destinatie perfecta pentru un city break in stil italian “dolce far niente” este Lago di Garda care este cel mai mare lac din Italia. Cel mai usor la Lago di Garda se ajunge cu avionul din Bucuresti in Verona de unde trebuie luat trenul catre Desenzano del Garda. Durata calatoriei cu trenul este de maxim jumatate de ora si pretul este in jur de 5 euro.

Desenzano Del Garda este unul dintre cele mai mari orase de pe malul Lago di Garda si una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Sudul Europei. Ofera o priveliste pitoreasca catre Alpi pe partea dreapta a lacului si este un loc popular printre italieni, pentru petrecerile ce au loc aici.

Pretul biletelor de avion incep de la 50 lei cu Wizz Air pentru detinatorii cardului Wizz Discount sau 69 lei pret normal si ajung pana la 108 ron dus-intors, respectiv 168 ron.

Pentru un city break merita sa dai o fuga si in Sirmione care este la un sfert de ora distanta cu trenul din Desenzano del Garda. Sirmione este una dintre cele mai populare atractii de pe Lago di Garda, care incepand cu luna aprilie, cand incepe sezonul turistic este invadata de mii de turisti. Principalele atractii sunt Castelul Scaligero care vegheaza asupra micului orasel, Grotele lui Catulus, Piata Carducci si pontonul catre Lago Del Garda. Din micul port te poti imbarca pe vaporasele care merg in toate satele asezate la malul lacului.

Pentru cazare preturile variaza intre 150-200 euro pentru 3 nopti. Marea majoritate a hotelurilor din aceasta zona sunt cunoscute pentru facilitatile oferite pe zona de piscine si spa-uri, deci pentru cei care vor sa se relaxeze este destinatia perfecta. Mai jos va prezentam cateva variante:

La cat mai multe calatorii !

Urmareste CalatoriiClandestini.ro si pe Facebook, Instagram,Pinterest sau Youtube

 

 

 

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins