Barcelona – o destinatie muzicala! (I)

De ce destinatie muzicala? Din 2 motive simple: la Barcelona exista cea mai frumoasa fantana muzicala din Europa care iti ofera un spectacol extraordinar de lumini si culori. Al doilea, pe 26 si 27 Mai fanii Coldplay vor lua cu asalt Stadionul Olimpic Montjiuc pentru concertul din turul “A head full of dreams 2016”.

Pretul biletelor porneste de la 140 Euro si poate ajunge pana la 292 euro. Ele pot fi achizitionate pe site-ul ticketmaster.es.

pic

pic2

Noi vom fi prezenti acolo sub acoperire.

In ceea ce priveste biletele de avion momentam le avem achizitionate doar pe cele de dus, asa cum sade bine unui calator clandestin. Ca sa iesim cat mai bine la buget am folosit combinatia Bucuresti-Milano-Barcelona cu Ryanair. Pretul pentru o persoana cu plecare pe 23 Mai ne-a dus la 159 ron. Pentru intoarcere suntem inca in cautari, ne gandim tot la o varianta cu escala deoarece toate biletele cu destinatia directa Barcelona – Bucuresti depasesc suma de 200 euro.

Cea mai buna varianta de intoarcere pe care am gasit-o este pe 28 Mai cu escala in Bologna, Barcelona-Bologna cu Ryanair si Bologna – Bucuresti cu WIzzair. Costul total pentru intoarcere ajunge astfel la 240 RON, daca ai Wizz discount card ajungi la 188 RON.

Total dus intors 347 RON, not bad ah? Comparat cu aproape 1.200 RON dus intors cu TAROM.

Calatorii frumoase sa aveti!

Urmareste CalatoriiClandestini.ro si pe Facebook, Instagram,Pinterest sau Youtube

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins