Harta cafenelelor de specialitate din România

Dragi clandestini,

Fie că sunteți în vacanță prin țară, sau turiști prin București și căutați o cafeanea care să servească o cafea bună, să dea un pic de aromă călătoriei, sau pur și simplu să vă învioreze dimineața. Fie că aveți nevoie de inspirație pentru un loc nou de iesit în oraș, acum le găsiți într-un singur loc pe calatoriiclandestini.ro.

Iată rezultatul final al proiectului nostru „Turul cafenelelor de specialitate din România”. 42 de cafenele de specialitate, din 9 orașe ale României, unde puteți bea o cafea de calitate, reunite în Harta Cafenelelor de specialitate din România.

Desigur final este un termen relativ, pentru că lucrurile, ca și în viață, se schimbă de la o zi la alta, așa că vom face constant actualizări, pe măsură ce în călătoriile noastre descoperim și alte cafenele de specialitate ce merită menționate. Dar vă încurajăm și pe voi ca atunci când găsiți ceva nou, să ne scrieți cu încredere, fie pe pagina de Facebook Călătorii Clandestini, fie pe email la calatorii@calatoriiclandestini.ro.

Recomandarea noastră este le treceți pragul la toate, dar dacă totuși nu vă puteți decide unde să mergeți, veți găsi în Turul Cafenelelor de specialitate din România (I) câteva cuvinte despre cafenelele de specialitate din București, iar în Turul Cafenelelor de specialitate din România (II), câteva cuvinte despre cafenelele de specialitate din restul țării.

Pentru o hartă actualizată, vizitați cu încredere harta prietenilor de la cafeacudichis.ro.

Încercați și varianta interactivă a Hărții cafenelelor de specialitate din România.

Călătorii frumoase și cu cafea bună să aveți!

Urmărește CălătoriiClandestini.ro și pe FacebookInstagramPinterest sau Youtube.

10 Comments
  1. În Cluj ați uitat de Bujole, Let’s coffee, Victor’s fresh to go, Yume. In Baia Mare mai este Casa Dobro, în Zalău Intérieur, în Oradea Rewine.

    1. Buna, Beatrice. Nu am uitat de Boutique du Pain, au intr-adevar si cafea de specialitate in meniu, dar nu sunt specializați pe asta, ci au mai mult focus pe partea de mancare, fiind de fapt bistro/patiserie. Multumim pentru propunere!

  2. Domnule clandestin…Claudiu Stavrica de la Boutique du pain.
    Nu suntem specializati pe cafea???
    Espressor: La Marzzocco strada EE
    rasmite : La Marzzocco Vilcano si Eureka Mythos one
    Barista: Claudiu Stavrica(despre mine las lumea sa spuna cate ceva)
    Cred totusi ca suntem specializati pe asta…
    Cafea : Has Bean U.K. ( suntem singurii in Romania care o are).
    Multumesc si o zi buna

    1. Buna ziua domnule Stavrica. Probabil nu m-am facut inteles corect. Nu am pus la indoiala echipamentele sau pregatirea personalului Boutique du Pain, care sunt la standarde foarte inalte, cum spuneti si dvs., ci faptul ca locatia este pozitionata ca Bistro (cea ce este recunoscut drept un restaurant mai mic), iar noi in articolele noastre am facut referite la cafenele. Iar din numeroasele noastre vizite la Boutique du Pain, am observat pozitionarea este conserventa cu realitatea, mancarea fiind focusul principal (care este foarte buna, de altfel), iar cafeau vine ca obiectiv secundar, ca in cazul oricarui Bistro/Restaurant. Aceasta este parerea mea de client, va rog sa ma corectati, daca ma insel. Multumesc si o zi buna va doresc.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins