City break Londra, 161 euro / pers.(zbor + cazare 4 nopți + transfer aeroport)

Dragi clandestini,

Londra este un din puținele destinații din Europa în care nu am ajuns încă, așa că ne-am provocat pe noi înșine să vedem ce ofertă de nerefuzat putem să găsim pentru Oferta Clandestină de astăzi, pentru a ajunge în capitala regatului unit, acum cât UK este încă parte din U.E.

Am profitat și de faptul că Wizz Air are reducere 20% la zborurile achiziționate astăzi, și iată ce am găsit: un city break , în luna Octombrie. 161 euro zbor dus-întors, cazare 4 nopți și transfer aeroport.

Coordonatele sunt următoarele:

Perioada: 13 – 17 Octombrie 2016

Zbor: ~40 euro/persoană (dus – întors)

  • Dus, ora 12:10 – București – Londra Stansted, 19.99 euro, operat de Ryanair, fără bagaj de cală
  • Întors, ora 16:45 – Londra Stansted – București , 19.99 euro,operat de Ryanair, fără bagaj de cală
  • Tip: puteți să mai economisiti ~2 euro, dacă la întoarcere alegeți Wizz Air, și sunteți membru Wizz Discount (tarif valabil doar astăzi 27 Iulie când Wizz Air are reducere 20%)

avion londra.PNG

Dacă nu sunteți din București și vreți totuși să mergeți, dar nu vreți să veniți până în capitală, atunci aveți următoarele opțiuni:

Iași

14-17 Octombrie, Iasi – Londra Luton, dus – întors, zbor operat de Wizz air, fără bagaj de cală, 81.86 euro, sau 71.86 euro cu Wizz Discount.

Timișoara

13-17 Octombrie, Timișoara – Londra Luton, dus – întors, zbor operat de Wizz Air, fără bagaj de cală, 58.83 euro, sau 48.83 euro cu Wizz Discount.

Cluj

13-17 Octombrie, Timișoara – Londra Luton, dus – întors, zbor operat de Wizz Air, fără bagaj de cală, 72.26 euro, sau 62.26euro cu Wizz Discount.

Constanta

14-17 Octombrie, Timișoara – Londra Luton, dus – întors, zbor operat de Wizz air, fără bagaj de cală, 62.67 euro, sau 52.67 euro cu Wizz Discount.

Travelodge London Hounslow186.56 euro/4 nopți/cameră dublă. Este un pic mai departe  față de centrul orașului, dar nu aveți de ce să vă faceți griji, pentru ca Londra este foarte  bine organizată în ceea ce privește transportul public, iar statiile de metrou sunt peste tot.

hotel.PNG

Oferta prezentată este pentru o vacanță DIY (do-it-yourself). Ca să faceți rezervările va trebui să folosiți link-urile din articol și să verificați dacă prețurile mai sunt de actualitate. Desigur că puteți oricând să vă personalizați vacanța după bunul plac.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne cereți detaliile fie pe email la calatorii@calatoriiclandestini.ro, comentariu la articol sau pe Facebook.

Iar dacă v-a plăcut oferta, dar nu puteţi merge, atunci faceţi un bine şi daţi un share:)

Călătorii frumoase să aveți!

Urmărește CălătoriiClandestini.ro și pe FacebookInstagramPinterest sau Youtube.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins