OFERTĂ PAȘTE 2018: BILETE AVION SICILIA 57 EUR / PERS, DUS-ÎNTORS

Dragi clandestini,

Vă gândiți deja către ce destinație să vă îndreptați de Paște, anul viitor?

Avem noi o propunere pentru voi. Un tur clandestin prin Sicilia!

Iar Ryanair ne ajută cu o ofertă la biletele de avion, dus-întors cu doar 57 EUR / pers.

oferta ryanair palermooferta ryanair palermo

Iar perioada este perfectă! 7 – 12 Aprilie 2018, sărbătorim Pastele în stil „mafiot”, economisim și o zi de concediu, plus fiind în off-season prețurile sunt mai mici la cazări, restaurante etc.



Sicilia este foarte ofertantă. De la urcare pe Etna, vizitarea teatrului antic din Taormina, alea templelor din Agrigento, situl grecesc din Siracuza sau vizitarea orașele Palermo, Catania, Siracusa, pentru atmosfera de „Grande Famiglia”, Sicilia este perfectă pentru o aventură de tip raod trip, cu închiriat mașină și străbătut insula-n lung și-n lat, cu buget low-cost.

Tocmai pentru că sunt foarte multe locuri faine de vizitat, nu vă recomandăm cazare într-un singur, dar puteți să vedeți care sunt cele mai bune oferte de cazări în Sicilia, de AICI.

Nu uitați să aruncați un ochi înainte de plecare, și peste cele 6 lucruri pe care trebuie să le știți despre bugetul unui călător clandestin în Sicilia.

CITEȘTE ȘI: TOP 10 LUCURI PE CARE TREBUIE SĂ LE ȘTII DACĂ VREI SĂ VIZITEZI SICILIA.

Dacă v-a plăcut acest articol, ajutați-ne cu un share ?. Pentru întrebări, comentarii, nelămuriri, ne puteți lăsa un comentariu sau mesaj, și răspundem cât repede putem.

Călătorii frumoase să aveți!

URMĂREȘTE CĂLĂTORIICLANDESTINI.RO ȘI PE FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST SAU YOUTUBE.

2 Comments
Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins