Damnoen Saduak – Piața plutitoare

Dragii călători,

Damnoen Saduak este una din piețele plutitoare pe care le puteți vedea lângă Bangkok.

După vizita la Maeklong Railway Market,  noi am mers și la piața plutitoare Damnoen Saduak.

În zonă se află și Amphawa Floating Market, însă aceasta este deschisă de vineri până duminică. De asemenea, sunt mai multe piețe plutitoare, noi am găsit o scurtă listă aici.

Cum puteți ajunge?

Distanța dintre cele două este de aproximativ 18 km. Iar față de Bangkok, Damnoen Saduak se află la 100 km.

Puteți ajunge cu autobuzul, transport privat sau diferite tururi. De asemenea, puteți combina aventura și cu vizita la Maeklong Railway Market.

Piața plutitoare o vizitați cu barca. Recomandarea este să ajungeți și nu la zona de bărci private, care pot fi mai scumpe. Bineînțeles, negociați prețul bărcii.

 

Citește și: Maeklong Railway Market- Piața de pe șina de tren

Ce puteți găsi aici?

Este clar un loc turistic. Plimbarea cu barca printre comercianții locali poate fi și un chin, dacă este o zi aglomerată.

Noi am ajuns după prânz, așa că bărcile plimbau de zor zeci de turiști, iar mirosul produs de acestea nu era cel mai plăcut.

Prețurile nu sunt afișate, așa că cel mai bine negociați. Și prețurile sunt tot turistice 🙂

Lăsând acest lucru la o parte, la Damnoen Saduak veți găsi o mulțime de lucruri, de la haine, genți, suveniruri până la mâncare. Fie în locuri fixe, fie alte bărcuțe care vor trece pe lângă voi cu fructe, băuturi sau chiar un grătar pentru orice fript 😀

 

Plimbarea cu barca poate dura între o oră și două ore, în funcție de ceea ce optați. Pentru noi a fost mai mult o plimbare.

Este un loc interesant, însă mult prea turistic și aglomerat. Dacă nu am fi ajuns în zonă, cel mai probabil nu am fi venit special pentru aceasta.

Călătorii frumoase să aveți!

URMĂREȘTE CALATORIICLANDESTINI.RO ȘI PE FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST SAU YOUTUBE.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins