Bangkok: 3 Sky Bar-uri pe care le-am încercat

Dragii noști,

Încet, încet începem poveștile din ultima noastră aventură din Asia.

Bangkok este renumit pentru Sky Bar-urile și experiențele de aici. Sunt o mulțime de astfel de roof top-uri. Așa că astăzi vă detaliem puțin experiența noastră din cele 3 pe care le-am vizitat.

Cu siguranță sunt multe lucruri de făcut și de văzut în Bangkok, însă noi ne-am dorit să încercăm această experiență la înălțime.

Above Eleven

Poziționat în Sukhumvit, Above Eleven Bangkok se află la etajul 33. Mâncarea are influențe peruviane și japoneze. Prețurile pentru mâncare pornesc de la 200 Thb și pot ajunge și până la 1200 Thb.

Găsiți aici meniul complet.

Rezervare: Da

 

Red Sky Bar

Am ajuns aici după ce am văzut vlogul celor de la HaiHui în doi. Ne-a plăcut și am vrut să îl încercăm.

Este Sky Bar-ul care ne-a plăcut cel mai mult, se află la etajul 55 și oferă o panoramă 360. Atmosfera este una liniștită, iar priveliștea minunată. Am ajuns la apus și ne-am bucurat de priveliște în ambele ipostaze, apus și seară.

Prețul băuturilor pleacă de la 600 Thb și puteți alege diferite tipuri de cocktail-uri foarte gustoase.

Rezervare: Nu, dacă alegeți doar băuturi

 

Vertigo

Ultimul Sky Bar pe care l-am încercat a fost și cel mai dificil de găsit. Se află în Sathon, la etajul 61 al hotelului Bayan Tree Bangkok.

Rezervare: Nu, dacă alegeți doar băuturi

 

Atmosfera

În toate cele trei locații ne-am simțit foarte bine. Am găsit persoane amabile. Vi se poate părea că sunt destul de atente la voi, însă doresc doar să vă facă experiența cât mai plăcută.

De exemplu, la Vertigo ne-au schimbat locul de la bar cu o masă cu vedere spre oraș.

Din ce ne-am dat seama, majoritatea oamenilor erau expați sau turiști.

Alături de băuturi, am primit și niște snacks-uri. Bineînțeles, dacă nu alegeți să luați cina, în meniu regăsiți și o serie de gustări.

Citește și: Koh Lipe – insula paradis

Dress code

Trebuie să știți că este important să urmați dress code-ul smart casual. Nu puteți merge în pantaloni scurți, tricouri fără mâneci, slapi etc. De asemenea, în unele nu puteți avea rucsac.

Există o mulțime de astfel de Sky Bar-uri, aici aveți o listă destul de mare. De asemenea, am găsit și o listă de locuri mult mai accesibile, însă nu le-am încercat.

Cu siguranță este o experiență faină, dar și destul de costisitoare, dacă vă raportați la ce puteți face cu 600 de thb, prețul unui cocktail. Însă depinde de ce vă doriți să încercați.

Călătorii frumoase să aveți!

URMĂREȘTE CALATORIICLANDESTINI.RO ȘI PE FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST SAU YOUTUBE.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins