Pueblos blancos din Andaluzia

Dragii noști,

Pueblos blancos sunt orașele albe din Andaluzia, cu influență maură. Așa cum le spune și numele, sunt albe. Este o plăcere să te plimbi printre străduțele lor.

Așa cum vă povesteam, Andaluzia ne-a impresionat. În turul nostru de 8 zile nu am avut timp să vizităm mai multe pueblos blancos. Însă cu siguranță vom reveni și vom aloca mai mult timp pentru acestea.

Acestea sunt numeroase și vă puteți alege pe care să le vizitați. Există diferite topuri cu care ar fi cele mai frumoase. Cele care ne-au atras nouă atenția sunt: Senetil de las Bodegas (costruit efectiv în stâncă), Zahara de la Sierra, Aqua Amarga și Ojen. Aici veți găsi o listă cu 10 astfel de locuri de vizitat. Bineînțeles că sunt multe altele.

Ronda este și el unul dintre orașele albe.

În afară de acesta, noi am vizitat și Cartajima, aflat în apropiere de Ronda. Este un sat foarte liniștit, în mijlocul munților.

 

CITEȘTE ȘI: O ZI ÎN GRANADA. RECOMANDĂRILE NOASTRE

Noi am vizitat și Juzcar, satul devenit celebru după ce aici s-a filmat filmul Smurfs. Iar acesta este complet albastru.

 

Tot din colecția alb de Andaluzia, am ajuns și la una din micro-fabricile de ulei de măsline de lângă Malaga. Și anume Molino del Hortelano.

Pentru a ajunge aici, am urcat pe un drum fain, iar priveliștea de la Molino este impresionantă, așa cum puteți vedea mai jos.

Ne apropiem de finalul turului nostru. Revenim cu detalii despre Malaga și vizita în Gibraltar.

Citește și: ÎNCHIRIEREA MAȘINII ȘI PARCĂRILE ÎN ANDALUZIA – TIPS & TRICKS

Călătorii frumoase să aveți!

URMĂREȘTE CĂLĂTORIICLANDESTINI.RO ȘI PE FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST SAU YOUTUBE.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins