7 recomandări pentru Sevilla

Dragii noști călători,

Revenim cu povestea orașului Sevilla. Acesta are un vibe foarte fain, ne-a plăcut și îl recomandăm cu mare drag. Mai jos am trecut 7 lucruri pe care le-am încercat în timpul petrecut aici.

1. Real Alcazar de Sevilla

Palatul Real Alcazar este un complex care ne-a impresionat. Are foarte multe grădini, iar camerele din de palat au fiecare istoria și elementele sale.

Vă veți lăsa purtați de istorie și vă veți simți parte din poveste. Recomandarea ar fi să acordați cel puțin 3 ore, astfel încât să vă bucurați de el. Iar apoi vă puteți relaxa în una din grădinile sale.

Preț: 18,5 Euro (ghid audio inclus). Bilete aici. Noi le-am rezervat online. În sezon coada este destul de mare.

 

 

2. Plaza de Espana

Este, poate, cea mai frumoasă piață pe care am vizitat-o. O operă de artă în aer liber. Așa că am petrecut mult timp aici 🙂

Aceasta este construită în semicerc și se află în Parcul Maria Luisa. Veți găsi reprezentate  aici toate regiunile Spaniei.

3. Catedrala din Sevilla

În turul gratuit pe care l-am făcut în a doua zi, am aflat foarte multe lucruri despre istoria catedralei. Aceasta a fost costruită pe o fosta moschee arabă. Unele elemente au fost păstrate și creștinizate. Același lucru s-a întâmplat și cu turnul Giralda.

Urcarea în turn este inclusă în prețul biletului. Însă aceasta are un element aparte. Nu are scări. Nu vă faceți probleme, se urcă ușor.

Preț: 8 euro/persoană

4. Settas de Sevilla

Este o construcție mai nouă, care la bază are o piață. Puteți urca pe acoperiș, pentru o altă panoramă către oraș.

Preț: 3 euro/persoană

5. Torre de Oro

Acesta a fost construit ca punct de observație. Puteți să urcați pentru a avea o panoramă asupra orașului.

6. Free Walking Tour

A fost o idee foarte bună să facem un tur prin oraș. Puteți opta pentru una din cele 3 variante pe care le au. Vă recomandăm să faceți rezervare. Turul este gratuit și la final pe puteți oferi propina (bacșiș) pentru timpul acordat. Noi am aflat foarte multe lucruri despre istoria orașului și nu numai.

Citește și: O zi în Granada. Recomandările noastre

7. Corrida de Toros

Arena se află în Plaza de Toros și este una dintre cele mai vechi loc unde se organizează lupte. Noi am vizitat muzeul și am văzut Bullring-ul. Dacă doriți, puteți să participați și la o astfel de luptă.

Preț: 8 euro/persoană

Cazarea

Am stat o zi și jumătate în Sevilla. Cazarea noastră a fost la Hotel Plaza Santa Lucia. Pentru parcare, am găsit un loc free, singurul de altfel din tot turul nostru 🙂

În următorul articol vom continua turul clandestin prin Andaluzia prin zona de sud.

Călătorii frumoase să aveți!

URMĂREȘTE CĂLĂTORIICLANDESTINI.RO ȘI PE FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST SAU YOUTUBE.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins