Ne pregătim de prima escapadă a anului: pizza, pasta și meciul Juventus-Genova

Cum vi s-ar părea să participați la un meci de fotbal din Italia? Dacă sunteți pasionați, bineînțeles. Cu siguranță nu este imposibil. La asta ne-am gândit și noi când ne-a venit ideea de a oferi un cadou de neuitat unui pasionat de călătorii, dar și mare fan Juventus.

Ne-am pus pe investigat și căutat bilete, așa că am ajuns la Listicket.com, de unde am luat bilete pentru meciul Juventus – Genoa de luni, 22 Ianuarie 2018, din Torino,  iar cu această ocazie vizităm și orașul.

Ce ne putem dori mai mult? 🙂

Încântați de călătorie, am făcut o listă de lucruri de văzut în Torino, pe care o vom completa după ce ne întoarcem cu tips&tricks din experiența noastră:

  • Piazza Castello – Este cea mai importantă piață din oraș, punctul central al zonei istorice, locul unde se întâlnesc 4 din cele mai importante străzi pedestriene, Via Garibaldi, Via Po, Via Roma și Via Micca.
  • Palazzo Carignano – Aici se găsește Museum of the Risorgimento și este cunoscut ca fosta reședință privată a prințului de Carignano.
  • Palazzo Reale – A fost construit în secolul 16 și mai apoi modernizat în secolul 17 de Christine Marie of France.
  • Royal Church of San Lorenzo – Este construită în stil baroc și se află langă palatul regal. A fost gândită și construită de către Guarino Guarini între anii 1668 și 1687.
  • Mole Antonelliana & Museo Nazionale del Cinema – Muzeul este unul dintre cele mai vizitate din Torino și se află în turnul Mole Antonelliana. În afară de colecția impresionantă a muzeului, puteți vedea orașul de sus. Puteți urca cu un lift panoramic, cu pereți transparenți și care urcă 75 de metri în 59 de secunde.
  • Duomo di Torino – Catredrala a fost construită între 1491 și 1498 de către Guarino Guarini și este dedicată lui San Giovanni Battista.
  • Museo Nazionale dell’Automobile – A fost fondat de Carlo Biscaretti di Ruffia și cuprinde 200 de mașini din opt țări.
  • Porta Palatina – Este o poartă romană, iar alături de rămășițele Teatrul Antic face parte din Parcul Arheologic, deschis în 2006.

Rămâneți aproape pentru poze din timpul călătoriei noastre, dar și pentru poveștile de după.

Acum fugim să facem bagajul. Dacă vă pregătiți și voi pentru următoarea aventură, nu uitați de check-list-ul propus de noi, care să vă ajute în proces. Dacă ați fost și aveți recomandări pentru noi, le așteptăm cu drag!

Călătorii frumoase să aveți!

URMĂREȘTE CĂLĂTORIICLANDESTINI.RO ȘI PE FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST SAU YOUTUBE.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins