Planul clandestin pentru acest week-end prelungit de Sf. Maria

Dragilor,

Știm că urmează un week-end prelungit care, în acest an, ne va prinde în București. Așa că ne-am gândit să facem un plan de vacanță urbană, chiar la noi acasă. Și să îl împărtășim cu voi. Sperăm să vă inspire și dacă aveți sugestii de ce putem adăuga, ni le puteți trece mai jos în comentarii.

Să vă bucurați de zilele libere!

Vineri, 11 August

În această seară puteți intra în mood-ul de week-end cu un spectacol live de Jazz, în grădina Luna Cafe&Bistro. Nu uitați de rezervare.

Sâmbătă, 12 August

Puteți începe week-end-ul la o cafea bună și puteți merge la Inaugurarea Omega Cafea, unde veți primi o cafea gratuită. Sau puteți alege una din cafenelele recomandate de prietenii de la Cafea cu Dichis.

Dacă sunteți fani fructe de mare, atunci trebuie să ajungeți neapărat să luați prânzul la Berăria H, la 1 Festival cu Fructe de Mare.

Pentru că noaptea dintre 12 și 13 August este cunoscută pentru momentul maxim de vizibilitate pentru ploaia de stele, puteți alege să mergeți în Mogoșoaia sau în Herăstrău pentru a le observa și să faceți un “picnic” nocturn.

Duminică, 13 August

Duminică este o zi bună pentru o scurtă escaladă din oraș, fiind mai liber drumul. Așa că vă propunem mai multe variante.

Muzeul Golești

Acesta se află în apropiere de Pitești și se întinde pe 10 hectare şi cuprinde peste 35 de gospodării ţărăneşti. Aici vă puteți bucura de aer liber și de o porție de istorie.

  • Durată: 1 h și 45 min
  • Distanță: 116 km

Sursa: http://www.muzeulgolesti.ro/

Vulcanii Noroioși 

O destinație destul de cunoscută și parcă totuși destul de puțin vizitată. Noi vă recomandăm să mergeți, pentru că veți găsi un peisaj special. Iar în drum spre casă puteți să vă opriți pentru o gustare la Conacul Domniței Ralu, un conac superb, care se află la doar o oră și jumătate de București.

  • Durată: 2 h și 30 min
  • Distanță: 150 km

Sursa: Facebook, Conacul Domniței Ralu

O zi la munte

Pasionați de munte cum ne știti, nu puteam să nu vă recomandăm să fugiți o zi și la munte. Așa că vă puteți inspira din Traseu Clandestin prin munții Ciucaș sau 2 Drumeții de o zi în munții Ciucaș. 

Luni, 14 August

Fie că alegeți o ieșire la piscină, Therme sau parc de aventură, vă veți putea bucura de ziua frumoasă care se anunță.

Sursa: Facebook, Therme București

Seara puteți admira un apus de vară la unul din sky bar-urile din București. Fie că mergeți la Deschis Gastrobar, NOR Sky Bar, Pura Vida Sky Bar, Linea/Closer To The Moon, priveliștea va fi una minunată, iar pozele demne de un top pe Instagam.

Sursa: Facebook, Linea/Closer To The Moon

Marti, 15 August

Recomandarea noastra este un super eveniment pe care l-am descoperit, De Sfânta Marie, hai la Moșie. Dacă sunteți sărbătoriți, aveți intrarea gratuită, iar dacă nu, cu 75 de lei vă puteți bucura de o super atmosferă și mâncare bună, gătită cu pasiune.

Sursa: Facebook, Mosia Corbeanca

Week-end frumos să aveți!

URMĂREȘTE CĂLĂTORIICLANDESTINI.RO ȘI PE FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST SAU YOUTUBE.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins