11 Lucruri de făcut în week-end în București, ediția de primăvară

Dragilor,

Cum weekend-ul bate la ușă, ne-am gândit să venim în întâmpinarea acestuia cu o listă de 11 evenimente și lucruri pe care le puteți face, că tot s-a anunțat vreme bună. Așa că vă lăsăm să vă alegeți. Dacă aveți recomandări, putem adăuga și completa lista.

Enjoy și week-end fain să aveți!

1.Grădina Botanică

Ce ziceți de o plimbare într-o oază mai liniștită din oraș? Anotimpurile noastre preferate în care mergem și vizităm Grădina Botanică sunt bineînteles, primăvara și toamna.

Preț bilet: 5 lei

Program: 09:00-13:00

2. Muzeul Satului

O altă oază de liniște și seninătate este Muzeul Satului. Dacă vreți să ieșiți puțin din urban, este locul perfect.

Preț bilet: 10 lei

Program: 09:00-19:00

3. Food Truck Festival Spring Edition

Fie că sunteți prin zonă, fie că vreți să găsiți preparate de tip stree-food, atunci trebuie să ajungeți neapărat la cele 11 food truck-uri si van-uri cu mâncare delicioasă din cadrul festivalului.

Program: 11:00-20:00

 

 

4. BIEFF 2017 – Festivalul International de Film Experimental București

A început o noua ediție a Festivalului Internațional de Film Experimental București BIEFF, care prezintă în premieră diferite experimente cinematografice. Are loc la Cinema Muzeul Satului și la Cinema Elvira Popescu. Mai multe detalii găsiți pe site-ul lor.

Preț: 85 lei/abonament festival

5. Teatru

Pentru cei care vor să se bucure de un week-end cultural, Godot Cafe are diferite piese de teatru la care puteți merge. Fie că vreți să mergeți cu cei mici, la spectacolul Prichindel, fie că vreți să mergeți cu prietenii, aveți de unde alege. Puteți vedea “În Parc” sau ,,Din înțălepciuna lui Dorel”. Mai multe veți putea citi pe site-ul lor.

6. Fado Portugues – Concert Live de Muzica Fado

Pentru a vă aduce aminte de Portulagia sau dacă vreți să simțiți puțin din spiritul lor, puteți merge la Ceainăria ARTea, pentru un concert de muzică Fado. Pentru asta trebuie să faceți o rezervare (0773 303 113) și să plătiți un suport artistic de 25 lei.

7. Salonul Bicicletei 2017

Salonul Bicicletei este cea mai mare expoziție națională dedicată pasionaților de ciclism, așa că puteți găsi biciclete, accesorii dar și componente pentru triciclete, patine, hoverboard-uri, carturi, strider-e, modele electrice, și multe alte surprize.

Pentru doritorii de relaxare, avem două propuneri, după cum urmează:

8. Sunday Brunch powered by @FROGfoodmore

Duminică vă puteți bucura de un mic dejun târziu sau de un prânz, după cum preferați, la Labirint Concept Store, powered by FROG. Puteți merge între 11:00 și 17:00.

9. Turul cafenelelor de specialitate

Dacă vreți să savurați o cafea bună, să vă bucurați de zi, vă recomandăm să vă alegeți una din cafenelele pe care le-am surprins în Turul Cafenelelor de Specialitate, de care v-am mai povestit. Sau poate să încercați una nouă și să ne spuneți și nouă cum este. De asemenea, puteți da o tură și pe la Bucharest Coffee Festival, la Hanul Gabroveni.

10. Ground Zero Beer 2nd Anniversary Party

Cum este week-end vă puteți bucura de o petrecere, la Verde Stop și puteți sărbători cu diferite beri la draft sau la sticlă. Vă lăsăm să descoperiți despre ce este vorba chiar de aici.

11. UNIQA Asigurari Bucharest 10K & Family Run

Iar celor pasionați de alergare, le recomandăm, dacă nu aleargă deja, să meargă și să se bucure de străzile închise și să îi susțină pe cei care vor intra în cursa UNIQA Asigurari Bucharest 10K & Family Run.

Să aveți un week-end așa cum îl plănuiți!

URMĂREȘTE CĂLĂTORIICLANDESTINI.RO ȘI PE FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST SAU YOUTUBE.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins