2 Propuneri de city-break pentru Dragobete

Dragilor,

Ce ziceți dacă le-ați face o surpriză persoanelor iubite, că tot suntem în luna februarie, un city-break?

Ne-am uitat rapid pe oferta de azi de la Ryanair și am găsit 2 combinații pentru perioada 24-26 Februarie, pe care vi le propunem mai jos. Prețurile sunt destul de bune, așa că vă invităm să vă uitați rapid, pentru a nu le pierde.

Berlin – 20 euro/persoană

Plecați vineri dimineața și vă întoarceți duminică seara. Noi am fost deja de 3 ori în Berlin și vă povesteam despre ce puteți vizita sau unde puteți savura mâncare și cafea bună.

berlin-1berlin-2

Atena – 50 euro/persoană

Dacă vreți să mergeți către o destinație mai caldă, o puteți alege pe aceasta. Noi am fost în luna Decembrie și am rămas plăcut surprinși de acest oraș, plin de istorie.

atena-1atena-2

Și pentru că perioada coincide cu sărbătoarea românească de Dragobete, ne-am gândit și la 2 cadouri/surprize pe care le puteți face rapid sau le puteți lua de acasă pentru a-i surprinde și mai mult pe cei dragi. Iată care sunt:

1.Yummy package2a9b95edf38ac148aa91ac7c747a276e

De savurat împreuna. Puteți da o fugă până la cel mai apropiat supermarket și achiziționa o mini șampanie, macarons (sau ce altceva asemănător găsiți) și o floare. Sursa aici.

2. The Happy Jar

bb30cc5a81242af6751c959c5497784d

Fie îl puteți lua de aici, fie găsiți unul acolo, în funcție de cum știți că veți sta cu bagajul,
puteți să îl fabricați relativ ușor. Puteți adauga momente frumoase și
importante pentru voi din anul acesta, pe măsură ce ele apar. Sau o altă variantă ar fi să adaugați deja în borcan un număr de mesaje sau lucruri pe care să le faceți împreună pe parcusul anului. Sursa aici.

 

Călătorii frumoase să aveți!
Urmărește CălătoriiClandestini.ro și pe Facebook, Instagram, Pinterest sau Youtube.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins