10 Idei de cadouri pentru pasionații de travel

Dragilor,

Ne-am gândit să venim în ajutorul vostru cu câteva idei de cadouri pe care să le faceți celor dragi și prietenilor pasionați de călătorii. Regăsiți recomandările noastre mai jos, iar dacă aveți și voi sugestii, le așteptăm cu drag.

1.Bilet de avion

Cu siguranță va fi foarte apreciat. Poate fi un voucher (cei de la Wizz au cu diferite valori și sunt valabile un an) sau dacă știți exact destinația sau vreți să îi surprideți, puteți lua direct biletul.

airplane-1209752_1280

2.Hartă răzuibilă

Este perfectă pentru cei care vor să bifeze toate locațiile în care au călătorit până acum. Cei de la Creativesc au chiar două variante pentru aceasta, le găsiți aici.

harta.PNG

3. Jurnal răzuibil

Este perfect pentru cei care sunt mai planificați, care vor să aibă toate informa
țiile la un loc, își pot trece experiențele frumoase, iar, în plus are și harți răzuibile. Noi l-am găsit tot la Creativesc pe site, însă puteți căuta și alte surse.

Capture.PNG4. Gadget-uri

Aici ideile sunt nenumărate și le puteți sorta în funcție de preț, începând de la camere foto, power bank, căști mici și portabile, cântar pentru bagaj, GPS, Selfie Stick, lentile magnetice pentru telefon, husă de telefon cu model inspirat din travel, husă de pașaport. De exemplu, noi am oferit unei persoane dragi aparatul Sony A5000 cu obiectivul de kit 16-50 mm .

sony-alpha-a5000-kit-ilce-5000l-b-sel16-50mm-31524-3695. Rucsac/troller/portofel

Oricărui călător îi va prinde bine un astfel de accesoriu. Noi încă îl căutăm pe cel perfect, însă am găsit câteva variante super ok la eMAG și Decathlon. Portofelul poate fi de asemenea o idee super bună de cadou, mai ales dacă veți găsi unul care să nu fie nici prea mic, nici prea mare sau cu buzunare suficiente.

6. Rame foto

Pentru acestea veți găsi diferite variante, culori și mărimi. Cea de jos ni s-a părut cea mai interesată și creativă.

cbcd8d8f524b0640abaee74e8b85ed8c

7. Pernă de călătorie

Există foarte multe modele, nouă însă ne-a plăcut cea de jos, pe care am găsit-o aici.

perna-calatorie.jpg8. Bijuterii inspirate din travel

De obicei sunt hand-made și la fel, găsiți diferite locuri de unde le puteți achiziționa.

                           
9.Cărți/ghiduri de călătorie

Lista de cărți de travel este lungă și aveți de unde alege, de la cărți de aventură, memorii, până la jurnale de călătorie. Sau ghidurile de călătorie cu destinațiile unde știți că urmează să meargă cei dragi.

10. Cadouri personalizate

Pentru acestea vă puteți pune imaginația la lucru. Fie că vă inspirați de aici, fie că aveți idei de cum vă puteți surprinde prietenii, această categorie necesită puțină pregătire. De exemplu puteți face un Travel kit (mini-cosmetice, hărți, ghid de călătorie, batoane gustoase, diferite haine ușor de împachetat etc), o ramă foto personalizată, cu locurile și amintirile din ultima vacanță, un jurnal de călătorie hand-made. Vă puteți inspira și din contul nostru de Pinterest, unde mai salvăm astfel de idei.

Idee bonus: Puteți alege un Cadou Practic, precum borcanul nostru personalizat 🙂

13912325_992119897551989_4130968679922349675_n

Voi ce alte astfel de cadouri ați oferit?

Cadouri inspirate să găsiți!

Urmărește CalatoriiClandestini.ro și pe FacebookInstagramPinterest sau Youtube.

2 Comments

Comments are closed

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins