12 Lucruri pe care le puteți face în București week-end-ul acesta

Astăzi venim în întâmpinarea week-end-ului mult așteptat cu o listă de lucruri pe care le putem face în București. Le regăsiți mai jos. Week-end frumos să avem!

1. Undercloud – Festivalul international de teatru independent (de orice) – ediția a 9-a

Acest festival a început pe 22 August și va ține până pe 31 August și are loc la ARCUB Gabroveni. Biletele le puteți lua online de pe www.bilete.ro sau direct de la casa de bilete de la locație, iar prețul din ce am văzut este de 35 lei/spectacol. Programul îl puteți vedea aici http://www.undercloud.ro/program/ .

2. Trasee-culturale pietonale „Cu bastonul prin București” – ediția a 7-a

Dacă vreți să cunoașteți Bucureștiul de altă dată, cei de la ARCEN ne propun un traseu în fiecare duminică, între 7 August și 11 Septembrie, de la ora 18:00. Punctul de plecare este Biserica Domnița Bălașa și traseul vă purta până pe str. George Georgescu. Traseul este gratuit, iar mai multe informații veți găsi pe site-ul lor.

AFIS-web-e1470213036896

3. Grădina călătoare – by Grădina cu Artiști

Vă puteți bucura de o expoziție cu vânzare de produse hand-made (bijuterii, haine şi accesorii la dulciuri, tablouri, decoraţiuni şi alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de oferit în dar, de luat acasă sau în călătorie) din India, Coreea și Turcia, reprezentate de diferite asociații. Intrarea este liberă, are loc în Parcul Grădina Icoanei, iar duminica aceasta este ultima zi, programul fiind între 10:00 și 21:00. Mai multe detalii găsiți și la ei pe site.

4. City Wave

Este vorba de cel mai mare Slide Urban din lume, iar dacă vreți să luați parte la un eveniment cu adevarat inedit, trebuie să mergeți. Slide-ul are o lungime de 330 de metri, 3 culoare, va fi amplasat într-un decor urban absolut spectaculos: pe Calea 13 Septembrie, mai exact pe panta situată lângă Casa Poporului. Detalii aici.

5. Festivalul de scurtmetraje în aer liber – Promenada

Evenimentul va avea loc în Promenada Mall și este organizat în parteneriat cu Asociația Follow Art și Ultraviolet Media. Între 26-28 august, de la ora 20:30, pasionații de filme sunt așteptați la Festivalul Scurtmetrajelor, cu producții care de care mai uimitoare: de la cele cărora publicul le decide finalul, la scurtmetraje ce au ca tematică dragostea, și până la scurtmetraje celebre, selecționate în festivaluri de film internaționale importante, cum ar fi Cannes, Berlin, Toronto. Programul îl găsiți aici.

6. Waffles Madness

La Un Ceai ne-au obișnuit deja cu astfel de inițiative. Dacă vreți să vă răsfățați cu ceva dulce, nu uitați să faceți o rezervare. Poftă bună! Evenimentul îl găsiți pe Facebook.

14055158_1025240927591582_2161258566569507202_n

7. Simfonii de vară – ediția a 7-a

După cum ne-am obișnuit, Parcul Colțea devine în fiecare vară locul de întâlnire și gazda perfectă pentru iubitorii acestui gen de muzică. Programul începe la ora 19:30, atât sâmbătă, cât și duminică.

harp-384557_1920.jpg

8. BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL – ediția a 3-a

În Herăstrău vă puteți bucura de muzica diverșilor artiști ce vor lua parte la această ediție a festivalului. Intrarea este gratuită, iar programul este între 10:00 – 22:30 sâmbătă și duminică, iar vineri este 15:00 – 22:30. Informațiile și trupele le puteți găsi aici.

audience-868074_1920.jpg

9. Winelover DAY in Bucharest

Evenimentul se desfășoară pe două zile și are diferite activități, printre care este inclusă și vizitarea Muzeului Satului, degustări de vin și #winelovers hangout. Detalii despre eveniment și despre rezervări, veți găsi pe evenimentul de pe Facebook.

wine-1509590_1920.jpg

10. Circuit karting outdoor la AMCKart | București

Dacă vreți să vă distrați la karting, vă recomandăm AMCKart, aprobată de FNAK și certificată de Comisia Internațională de Karting (CIK). Datele disponibile le puteți descoperi la ei pe site.

kart-1157438_1920.jpg

11. Bucharest In The Sky

Week-end-ul acesta puteți servi micul dejun sau cina la 50 de metri înălțime, fix din Piața George Enescu. Pentru aceste zile, platfoma se află amplasată în centrul orașului, așa că vă puteți bucura de București la înălțime. Evenimentul îl veți găsi aici.

12. Stand-up Comedy

Fie că alegeți un show de stand-up comedy sau de improvizație, porția de râs va fi asigurată. Sunt mai multe spectacole în următoarele zile, iar cele care ne-au atras atenția sunt cele de la Ceainăria ARTea, cu IMPRO PEOPLE și Cooper’s Pub.

Bonus: Încă o recomandare pentru fete, mai ales: o fiesta pe biciclete: UNICA Summer Bike Fiesta.

Voi ce alte evenimente mai știți?

Week-end frumos să avem!

Urmărește CălătoriiClandestini.ro și pe FacebookInstagramPinterest sau Youtube.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins