Vacanță pe Coasta de Azur, bilet avion 149 euro

 

Dragi clandestini,

Astăzi vă prezentăm o ofertă de nerefuzat pentru o vacanță la finalul lunii Octombrie pe Coasta De Azur. O perioadă numai bună pentru a vizita Monaco, Cannes, Antibes, St Tropez sau Nice.

Cei de la Austrian Airlines au lansat bilete de avion cu prețuri începând de la 149 euro pentru un zbor dus – întors către Nisa.

Perioadă călătorie: 27 -31 Octombrie

Austrian Airlines

Coasta de Azur este una dintre destinațiile noastre preferate deoarece la fiecare pas te surprinde cu priveliști extraordinare și locuri bine păstrate care te fac să te întorci în timp. Eze este exemplul perfect pentru o astfel de experiență, un sătuc medieval și cochet, aflat pe drumul dintre Nisa și Monaco care te va cuceri iremediabil. Grasse este un alt orășel aparte, nu foarte departe de Nisa supranumit capitala mondială a parfumurilor unde veți putea descoperi modul de preparare și esențele folosite pentru producerea parfumurilor prin vizitarea fabricilor deschise publicului.

Tips:  Pentru transportul pe Coasta de Azur vă recomandăm linia de autobuze Lignes D’ Azure, care oferă bilete la prețuri foarte accesibile începand cu 1,5 euro per călătorie/ durată de 75 de minute sau care vă oferă posibilitatea să achiziționați day pass-uri la 5 euro.

Pentru mai multe idei de trasee și lucruri pe care le puteți vedea pe Coasta de Azur vă invităm să citiți și articolul: Circuit de vis prin Provence și Coasta de Azur.

Călătorii frumoase să aveți!

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins