Cum ne păstrăm obiceiurile sănătoase în călătorii

Atunci când plecăm într-un road trip, city break, dar nu numai, pe lângă mâncarea specifică locului în care ajungem, ne place să fim pregătiți și cu ceva bun de ronțăit de acasă :). Așa, just in case.

Mai ales că o parte din Călătorii Clandestini fac urât la foame, și se transformă în niște mici Grimlins sau în personajele din reclamele la Snickers, nu spunem cine.

Noi de ceva vreme, am renunțat să mai luăm la pachet sandvișuri sau chips-uri, indiferent că facem un traseu pe munte sau hoinărim pe strazile unui oraș. Și preferăm mixuri de nuci, semințe și/sau fructe deshidratate, sau batoane de cereale.

13716194_631714523659525_6963734701589751582_n
Sursă foto: pagina de Facebook NativeBox.ro

De ce? Pe lângă faptul că sunt sănătoase, au o mulțime de antioxidanți, acizi grași esențialivitamine și de dau energie pentru a merge foarte mult pe jos, sunt și …. foarte ușor de cărat în rucsac.

Nu știi nicioadată când poate să îți fie de folos. De exemplu în excursia noastră din Barcelona ne-au prins foarte bine, pentru ca avionul nu a putut ateriza în Milano din cauza vremii, așa că am avut un „pit stop” la Bologna, până să revenim la Milano vreo 3 ore mai târziu.

NativeBox Bologna

Atenție! Alegeți fructe deshidratate, nu confiate. Acestea din urmă sunt deshidratate folosind diverse soluții concentrate de zahăr, și prin urmare conțin foarte mult zahăr.

Mixurile de la prietenii noștri de la Nativebox.ro sunt preferatele noastre, pentru că sunt super delicioase și bine gândite. În combinații variate, le puteți folosi pentru a vă asigura un mic dejun sănătos, dar și pe parcusul zilei sau în călătorie, atunci când vreți să luați o gustare.

În loc să alergați după fiecare în parte, le veți găsi deja combinate, ținând cont și de sfaturi de nutriție, care vă pot ajuta să înțelegeți beneficiile fiecărui ingredient și contribuția acestuia în stilul de viață al fiecăruia.

        

Noi ne-am făcut plinul înainte de trip-ul din weekend din Bulgaria și ne-au ajutat să ne menținem nivelul de energie ridicat pe parcursul zilei. By the way, revenim cât de repede cu un travel story cu plajele din Bulgaria, așa că rămâneți pe frecvență.

NativeBox Bulgaria.jpg

Astfel, plecând de acasă cu rezervele de mixuri, evităm să ne prindă foamea pe drum și să cădem pradă tentației de a cumpăra snacks-uri nesănătose.

Voi cum faceți să vă mențineți obiceiurile sănătoase în călătorii?

Călătorii frumoase să aveți!

Urmărește CălătoriiClandestini.ro și pe FacebookInstagramPinterest sau Youtube.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins