City break Praga, 180 euro/pers. (zbor + cazare 3 nopți + transfer aeroport)

Dragi clandestini,

Astăzi Tarom are o veste bună pentru iubitorii de călătorii. Cum toamna este un sezon tocmai bun pentru plimbari,  vă propunem să vă uitați rapid pe site-ul Tarom și să vă alegeți o destinație.

Nouă ne-a atras atenția Praga, astfel că ne-am uitat rapid cum ar arata câteva zile în acest oraș minunat.

Coordonatele sunt următoarele:

Perioada: 20 – 23 Octombrie 2016

Zbor: ~99 euro/persoană (dus – întors)Praga.PNGTransport: 1-2 euro/persoană

Transferul de la aeroport îl puteți face fie cu transportul în comun, cât și cu o linie express de autobuze. Prețul variază în funcție de care variantă o alegeți, dar și de bagajul pe care îl aveți cu voi sau dacă este zi sau noapte. Mai multe informații puteți citi pe site-ul lor oficial de transport sau pe acest site.

Cazare: 80 euro/persoană

Vlkova Palace Apartments, aproximativ 160 euro/ 3 nopți/camera dublă. Locația este una foarte frumoasă și se află la doar 800 m de Piața Wenceslas și foarte aproape de Piața Republicii.

hotel.PNG

Oferta prezentată este pentru o vacanță DIY (do-it-yourself). Ca să faceți rezervările va trebui să folosiți link-urile din articol și să verificați dacă prețurile mai sunt de actualitate. Desigur că puteți oricând să vă personalizați vacanța după bunul plac.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne cereți detaliile fie pe email la calatorii@calatoriiclandestini.ro, comentariu la articol sau pe Facebook.

Iar dacă v-a plăcut oferta, dar nu puteţi merge, atunci faceţi un bine şi daţi un share:)

Călătorii frumoase să aveți!

Urmărește CălătoriiClandestini.ro și pe FacebookInstagramPinterest sau Youtube.

 

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins