Circuit Danemarca și Legoland Billund cu 185 euro / pers.(zbor + cazare 3 nopți + transport)

Dragi clandestini,

Astăzi Wizz Air a anunțat deschiderea a două noi rute, către Hanovra începând cu 13 Decembrie și Billund începând cu 16 Decembrie.

Nouă ne-a atras atenția Billund, astfel că astăzi avem o propunere de un circuit clandestin, ce include o vizită la Legoland și un mini-circuit prin orașelele drăguțe de lângă Billund.

Coordonatele sunt următoarele:

Perioada: 20 – 23 Ianuarie 2017

Zbor: ~49 euro/persoană (dus – întors)

Circuit: Billund – Silkeborg – Herning – Billund

20 Ianuarie vizitați Billund, 21 Ianuarie vă rezervați toată ziua pentru a vizita Lego Land, puteți să vă cumpărați bilet de aici – www.legoland.dk, pe 22 Ianuarie plecați și vizitați Silkeborg și Herning, iar pe 23 Ianuarie vă întoarceți către Billund, pentru plecare.

Transport: 33 euro/persoană

Cazare: 103,5 euro/persoană

20-22 Ianuarie – Danhostel Grindsted-Billundhostel cotat cu 8.6 pe Booking.com, 133 euro/2 nopți/cameră dublă cu baie, aflat la 15 minute de mers cu mașina până la aeroport și Lego Land ==> 66.5 euro / persoană

22-23 Ianuarie – Sov i Herning Bed & Breakfast , B&B cotat cu 9.2 pe Booking.com, 74 euro/1 nopte/cameră dublă ==> 37 euro/persoană

Oferta prezentată este pentru o vacanță DIY (do-it-yourself). Ca să faceți rezervările va trebui să folosiți link-urile din articol și să verificați dacă prețurile mai sunt de actualitate. Desigur că puteți oricând să vă personalizați vacanța după bunul plac.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne cereți detaliile fie pe email la calatorii@calatoriiclandestini.ro, comentariu la articol sau pe Facebook.

Iar dacă v-a plăcut oferta, dar nu puteţi merge, atunci faceţi un bine şi daţi un share:)

Călătorii frumoase să aveți!

Urmărește CălătoriiClandestini.ro și pe FacebookInstagramPinterest sau Youtube.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins