Sărbătoare în alergare la Berlin Marathon

Dragi clandestini,

A trecut ceva vreme de la ultimul event recomandat, așa ca am decis să ne întoarcem la bunele noastre obiceiuri, ce ne diferențiază de restul blogurilor de traveling din România.

Eventul recomandat astăzi este legat de alergare.  În fiecare an la sfârșitul lunii Septembrie are loc Berlin Marathon. Acesta face parte din Word Marathon Majors, adică grupul select al celor mai mari 6 maratoane din lume.

Partea frumoasă a recomandării de astăzi este că puteți participa ca spectator, fie că sunteți fani ai alergării, fie că nu, fiind o adevărată sărbătoare în oraș în ziua maratonului. Aproape tot orașul este închis traficului suprateran, iar toată lumea iese pe străzi cu boxe, muzică, vuvuzele, tot ce au la îndemână pentru a-i încuraja pe cei peste 40.000 de participanți de la maraton.

Combinat cu o vacanță de 5 zile, ca să vizitați pe îndelete orașul, astfel încât să vă reîmprospătați lecția de istorie despre zidul Berlinului, noi zicem că este ideal. Și vremea este perfectă în Berlin la sfârșitul lunii Septembrie, nu plouă, este soare și temperaturi medii de 15-20 de grade. În plus, profitați și de ultimele zile din Oktoberfest!

Ce să mai, totul cade la fix 🙂

Iată coordonatele ofertei noastre:

Perioada: 21-26 Septembrie 2016

Zboruri: ~40 euro/persoană (dus – întors)

Cazare: ~125 euro/persoană

Homestay in Berlin City Centre, 250 euro / 5 nopți / cameră dublă (lângă faimoasa stație de metrou Bernauer Strasse, stație ce a fost despărțită efectiv de zidul Berlinului, se află la 15-20 de minute de Alexanderplatz și Poarta Brandenburg)

Preț total:

  • Zbor: 40 euro / pers. sau 80 euro / 2 pers.
  • Cazare: 125 euro / pers. sau 250 euro/ 2 pers.
  • Total: 165 euro / pers. sau 330 euro / 2 pers.

Datele prezentate mai sus sunt pentru o vacanță DIY (do-it-yourself). Ca să faceți rezervările va trebui să folosiți link-urile din articol, și să verificați dacă prețurile mai sunt de actualitate. Desigur că puteți oricând să vă personalizați vacanța după bunul plac.

Călătorii frumoase să aveți!

Citește și: Das ist Berlin
Urmărește CălătoriiClandestini.ro și pe FacebookInstagramPinterest sau Youtube.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins