Toate drumurile duc la Roma, chiar și în vacanța de vară

Dragi clandestini ne-am întors din vacanță cu alte gânduri de vacanță și ne-am pus din nou pe căutări :). În ajutorul nostru au venit și cei de la Wizz Air, care astăzi au o ofertă de 20% reducere pentru toți membrii Wizz Discount Club.

Prin urmare am găsit o super ofertă de zbor pentru perioada 17–20 Iunie în Roma iar prețul biletului este 188 ron cu wiz discount sau 358 lei preț normal.

De această dată, recomandarea noastră cu un city break la Roma vine la pachet cu câteva idei de locuri unde puteți merge la plajă în apropierea celebrei capitale.

Santa Marinella – Se află la o oră de mers cu trenul față de gara Termini și este o destinație balneară încă de pe vremea romanilor. Nisipul deschis la culoare este moale iar apa este limpede, numa’ bună pentru o baie răcoritoare la începutul verii.

Anzio – Pe lângă faptul că aici găsești una dintre cele mai frumoase plaje de lăngă Roma, orașul este unul încărcat de istorie.  În al Doilea Război Mondial a avut un rol important, acesta fiind punctul de debarcare pentru forțele aliate care au descins în peninsulă, în 1944 pentru a elibera Roma de sub ocupația nazistă.

Terracina – Se află la jumătatea drumului între Roma și Napoli și este una dintre stațiunile preferate de turiștii care vizitează Coasta Tireniană datorită ruinelor romane din cartierul antic, a plajelor cu nisip auriu și apusului extraordinar care te suprinde la căderea nopții dacă te afli sus în Templul Jove Anxur.

Sperlonga – este adesea asemănată cu Santorini în variantă italienească cu case alb-albastre și străduțe înguste pline de magazine cu suveniruri. Cea mai faină plajă de aici este „300 Scalini Spiaggia” care se numește așa datorită celor 300 de scări care trebuiesc coborâte până la malul mării.

harta

Pentru a ajunge într-una sau în toate cele 4 stațiuni puteți lua trenul iar prețul biletelor pornește de la 3,60 euro până la Anzio sau 6,9 euro până la Sperlonga.

tgwtr

gsbfgrtg

Călătorii frumoase să aveți!

Urmărește CălătoriiClandestini.ro și pe FacebookInstagramPinterest sau Youtube.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins