Basel și Glasgow: 2 Super oferte pentru mini-vacanța de Rusalii

Dragilor, astăzi avem mai multe oferte pentru voi ținând cont de promoția celor de la Wizz Air cu 20% reducere la toate biletele de avion din și înspre România. Prin urmare, noi ne-am pus pe căutări și am mai găsit câteva variante de city break foarte faine pentru al treilea weekend din luna Iunie atunci când sunt Rusaliile și avem o zi liberă din oficiu :).

1. București – Basel, preț bilet întreg 340 ron (Wizz Discount 269 Ron), perioadă călătorie 17 – 20 Iunie.

Idee de călătorie:  Din Basel puteți ajunge foarte ușor la Strasbourg, Colmar, în Alsacia o regiune pitorească din Franța care vă va suprinde cu căsuțe cochete, tradiții și obiceiuri culturale cu influențe germane. Dacă vă doriți în schimb să rămâneți pe pământ elvețian puteți da o fugă până la Luzern și Pilatus una dintre cele mai frumoase regiuni montane din Elveția.

Basel.jpg

luzern-831132.jpg

2. București – Glasgow, preț bilet întreg 381 ron (Wizz Discount 309 Ron), perioadă călătorie 17-20 Iunie.

Idee de călătorie: Din Glasgow puteți ajunge cu trenul într-o oră în Edinburgh să vizitați castelul, una dintre cele mai populare atracții turistice din Scoția. Dacă sunteți fani Harry Potter, Scoția este destinația perfectă pentru a intra în celebra poveste vizitând lacul Loch Shie sau plimbându-vă cu trenul prin Viaductul Glenfinnan.

5.PNG

Vă așteptăm cu un share, dacă vă place oferta, însă nu puteți merge.

Călătorii frumoase să aveți!

Urmărește CălătoriiClandestini.ro și pe FacebookInstagramPinterest sau Youtube.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins