Finala Cupei Italiei, ofertă avion-cazare-bilet la meci

Dragi clandestini microbiști, de data aceasta venim cu o propunere de Event special pentru voi.

Anul acesta pe 21 Mai va avea loc Finala Cupei Italiei 2016. Traditional, ea are loc în fiecare an la Roma, pe legendarul stadion Olimpico, iar la cea de-a 78-a editie, se vor duela Juventus și A.C Milan.

Juventus va juca pentru a 16-a oara finala cupei, pe care a castigat-o de 10 ori, mai mult decât orice altă echipă din Italia. O nouă victorie anul acesta, le-ar aduce cea de-a doua cupă consecutivă și cea de-a 11 din palmares. Milan va fi prezentă pentru a 13-a oară în finală și are șansa să câștige cea de-a 6-a cupă a Italiei din istoria sa de 117 ani.

Meciul se anunță unul la “cuțite”, cu Juventus încercând să se distanțeze în topul câștigatoarelor Cupei Italiei, iar Milan care printr-o victorie în finală ar reuși să își securizeze un loc în sezonul viitor de Europa League, după o absență de 2 ani de pe scena fotbalistică europeană.

Iar acum, cum puteți face ca în loc să vedeți meciul de la TV sau dintr-un pub cu prietenii, să il vedeți de pe stadion? Vă spunem noi!

Avem următoarea combinație pentru voi și prietenii voștrii.

Plecare, 21 Mai

Wizz air, ora 6:00, București – Roma Ciampino, 129 RON (sau 89 RON cu wizz discount)

Cazare pentru noaptea de 21 Mai în Roma (noi vă recomandăm B&B Vacanze Romane Giovenale, la 60 de euro / noapte, localizat în apropierea stadionului)

Bilet la finala cupei puteți cumpara online de pe site-ul Viagogo, costă începând cu 129 euro (aprox. 576 RON). Meciul are loc pe 21  Mai, ora 20:45 ora locală, pe Stadio Olimpico.

Intoarcere, 22 Mai

Ryanair, ora 6:30, Roma Ciampino – București, 65.73 RON

Cu siguranță o să vedeți un super meci live cu prietenii voștri, nu aveți nevoie de nicio zi de concediu, iar luni sunteți înapoi la treabă și aveți ce să povestiți colegilor, sau puteți prelungi șederea cu câteva zile și profitați și de un city break.

Dacă ţi-a plăcut oferta dar nu poţi merge, atunci fă un bine şi dă un share:)

Călătorii frumoase să aveți !

Citește și: Formula 1, Marele Premiu al Ungariei, 260 euro (transport, cazare, bilet), 22-25 Iulie

Urmărește CalatoriiClandestini.ro și pe Facebook, InstagramPinterest sau Youtube.

 

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins