5 Locații și idei pentru surprize romantice

Chiar dacă luna Februarie a trecut, asta nu înseamnă că nu mai puteți sărbători în continuare momentele frumoase petrecute  în doi. Vă povesteam că suntem un grup de prieteni, așa că astăzi vă prezentăm partea mai romantică a noastră :). Ne-am gândit că ar fi utilă o listă de locuri unde să mergeți cu jumătatea voastră, dar și recomandarea pentru care ar fi potrivită fiecare destinație. Există într-adevăr topuri și topuri, însă pe care trebuie să le combinați în funcție de ce aveți nevoie. Mai jos vă lăsăm câteva din recomandările noastre.

Recomandare mioritică – Valea Doftanei

O recomandare pe pământ românesc este ATRA Valea Doftanei. Nouă ne-a plăcut foarte mult, chiar dacă am ajuns toamna și am stat doar o zi. Însă recomandarea noastră este să alegeți această locație vara, când puteți fugi de canicula din orașe. Pozele vorbesc de la sine. Este potrivită pentru un week-end liniștit în doi sau sărbătorirea unei aniversări. Mâncarea este de top chef și vă va convinge imediat că este o alegere bună. Despre prețuri și alte detalii, puteți citi direct la ei pe site. Pentru pasionații de activități, există și câteva obiective interesante: Cheile Doftanei, Rezervația Glodeasa – Teșila, lacul Paltinu, Cheile “La Tocile” etc. Dacă mergeți pentru aniversarea voastră, vă lăsăm și un tips despre ce cadou ați putea să îi oferi partenerei sau partenerului. Află aici despre ce este vorba.

i11

Recomandare Wanderlust – Veneția

Ca multe alte locuri din Italia, Veneția este un loc romantic. Nu o spunem doar noi, ci și toate topurile făcute pe acest subiect. Recomandarea noastră pentru această destinație este să vă surprindeți jumătătea fie cu această destinație în sine, fie dacă plănuiți împreună călătoria, puteți pregăti o surpriză direct la destinație. Surpriza poate fi o cină romantică, o plimbare cu gondola, plimbări printre străduțe și canale sau dacă este momentul, chiar și marele moment, cererea în căsătorie.

12356758_10153716257955180_8293594192993019720_o

Recomandare medievală – Brugge

Dacă jumătatea voastră este pasionată de orașe medievale, încărcate de istorie, acest oraș este perfect pentru o escapadă romantică. De la străduțele din centrul vechi, canalele ce îl străbat și îl aseamănă cu Veneția, până la parcuri, biciclete, multă ciocolată, vă vor face să vă relaxați și să vă bucurați de plimbarea cu persoana dragă. Tipsul nostru este să mergeți și la Minne Water, lacul care înseamnă de fapt Apa Dragostei. Pentru că este o destinație cu multe locuri superbe în care poți face poze, găsiți aici sugestia noastră pentru o poză care să vă amintească de această vacanță.

channel-983827_1920.jpg

Recomandare colorată – Cinque Terre

Cele 5 sătuce ce formează Cinque Terre sunt Monterosso, Riomaggiore, Manarola, Corniglia și Vernazza. În oricare din cele 5, elementul romantic va fi prezent și plin de culoare. Puteți sta la o terasă pe malul apei sau la înalțime și aveți asigurată o priveliște minunată. În Riomaggiore se află și cunoscuta Via Dell’Amore, o alee de aproximativ 1km pe coasta mării, ce duce până în Manarola. Numele drumului vine de la o legendă care spune că acesta era locul de întâlnire al unor îndrăgostiți din cele două sătuce. Aceste locații vă oferă și posibilitatea să urcați pe dealuri și să explorați viile și să admirați peisajele și să prindeți un apus de poveste, direct pe plajă, la un picnic creat chiar de voi, cu vin și brânzeturi italienești. Un mic preview găsiți aici.

11731938_10205442446995299_2070897061579083246_o

Recomandare estivală – Santorini

Ce ziceți să serbați ziua persoanei iubite pe o insulă din Grecia? Noi vă recomandăm Santorini, insulă ce face parte din grupul Cicladelor. Este cea mai spectaculoasă şi mai romantică insulă. Ce puteți face aici? Fie vă puteți bucura de o croazieră pe mare, o cină romantică la apus în orașul Fira sau de priveliștea din orașul alb, Oia. Iar pentru ca supriza să fie completă, aveți aici și o sugestie pentru un cadou simpatic.

oia-416136_1920

Călătorii frumoase să aveți!
Urmărește CălătoriiClandestini.ro și pe Facebook,Instagram,Pinterest sau Youtube.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins