Cum să ajungi la Lego Land în Danemarca doar cu 1 euro?

Dragilor am găsit această nebunie de ofertă de 1 euro pentru zborurile din Pisa către Billund.

Legoland se află in Billund și a fost deschis în 1968. Este a doua cea mai mare atracție din Danemarca după Copenhaga, fiind vizitat anual de peste 2 milioane de vizitatori. Prețul biletelor incepe de la 37 Euro și diferă în funcție de vârsta copiilor, dar și numărul acestora. Dacă rezervați online biletele, veți obține și o reducere. Prețurile le regăsiți pe site-ul lor.

Pentru cei cu vârsta peste 5 ani, atracția este Miniland, care cuprinde orașe și cele mai cunoscute locuri de pe glob. Acesta este format din peste 20 de milioane de piese Lego.

Un alt lucru interesant este acela că aeroportul a fost construit de cei de la compania Lego, în anii 1960 și a ajuns să fie al doilea cel mai mare aeroport din Danemarca. Parcul este deschis între lunile Aprilie și Octombrie.

Perioada de călatorie este 7 – 10 Aprilie. Pentru întoarcere prețul biletului este de 24 euro, deci în total 25 euro cu biletul  la dus.

Pentru a ajunge în Pisa exista zbor dus-intors cu Wizz Air în perioada 5 – 12 Aprilie iar prețul biletului este 308 lei sau 218 lei cu Wizz Discount.

3.PNG

Dacă ți-a plăcut oferta, dar nu poți merge, atunci fă un bine și dă un share 🙂

Călătorii frumoase să aveți!

Urmărește CălătoriiClandestini.ro și peFacebook,Instagram,Pinterest sau Youtube.

Adventure Love
DESPRE NOI

Noi suntem un grup de tineri și ne place să călătorim unde vedem cu ochii.

Recent pins